Seizoen 2013

Ironman Zurich

Voor de meeste atleten staat seizoen 2013 voor de deur en mag er weer begonnen met plannen en trainen.
Ik heb mijn planning voor 2013 iets moeten aanpassen omdat mijn eerder bedachte planning (Nice) niet mogelijk was.
IM Nice met 2500 deelnemers zat al in januari vol, dus helaas. IM Zurich bleek nog wel voldoende plaatst te hebben en blijkt ook een mooie wedstrijd te zijn, dus prijkt deze als eerste op mijn wedstrijd schema als A wedstrijd.

Daarnaast mag Challenge Almere niet ontbreken.

17 maart Zwemloop Amersfoort
08 juni OD Huizen
23 juni halve triathlon Stein
29-30 juni Endurance Zeewolde weekend
28 juli IM ZURICH
14 September Challenge Almere

Van mijn rug heb ik geen belemmeringen meer, behalve de belemmering dat ik bang ben dat er weer iets niet goed gaat. Dit is een kwestie van tijd en het vertrouwen in mijn lichaam terug weten te krijgen.

Later meer over dit mooie nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>