Nieuwe seizoen, Nieuwe plannen, het roer om…

“ Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg….”

Dit triathlon seizoen mag een andere flow hebben dan de jaren hiervoor, het begin is in ieder geval compleet anders.

In de afgelopen drie jaar ben ik ondersteund door Advanced Plastics uit Zeewolde, helaas hebben zij eind 2013 aangegeven hiermee te stoppen en ben ik opzoek gegaan naar nieuwe sponsoren.

Als eerste melde zich Ferry Schrijnewerkers van LOKO runs IT uit Zeewolde, zij gaan mij de komende 3 jaar bijstaan om mijn doelen te realiseren.

Al snel daarna volgde een gesprek met Cees van Veldhuizen van ACE Pharmaceuticals uit Zeewolde en mag deze pharmaceut aan mijn sponsor rijtje toevoegen.

Daarnaast kwam ik in gesprek met Weight2Day ook uit Zeewolde en wilde Jennita mijn graag voor 3 jaar bijstaan in het behalen van mijn doelen.

Ik ben heel erg blij en vooral trots dat deze 3 top bedrijven mij gaan ondersteunen en ik zal alles uit de kast halen hen een mooie PR te kunnen geven. Hiernaast blijven Health Center Zeewolde, Starshoe uit Zeist en Powerbar mij de komende periode net als de laatste jaren ondersteunen. 

Veel veranderingen dus, ook de kleding zal hierdoor gaan veranderen, de basis het zelfde maar met nieuwe verfrissende toevoegingen.

Ik ben van nature geen hardloper, en laat mij altijd verrassen door de laatste kilometers in de triathlon, meestal geen doorslaand succes en het mag wat sneller.

Hiervoor ben ik in gesprek gegaan met Hartger Vrijheid uit Harderwijk en heb in hem een nieuwe looptrainer gevonden. Met Hartger train ik het looponderdeel nu op gezette tijden samen, en ik moet zeggen ik voel verbetering. 

De hoofdlijnen blijf ik samen met mijn trainster/masseur Mascha Spoor uitzetten, dit is al jaren een vertrouwde en goed werkende samenwerking.

ToBeContinued

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>