27-06-2015 – Winst in OD in ons eigen Zeewolde (Zeewolde Endurance)

Zeewolder Endurance 2015 bewerkt (276)

Na twee jaar kortere afstanden in Zeewolde heeft de organisatie het voor elkaar weten te boksen een heuse OD in Zeewolde te laten plaats vinden…en wat voor 1 !!

Perfect georganiseerd en van mij uit geen wanklank aangaande de gehele wedstrijd.

 

Om 10 uur was de start gepland, deze werd 10 minuten opgeschort omdat het fietsparcours nog niet geheel veilig was verklaard. Om 10:10 was het dan zo ver en klonk het startsignaal van de eerste OD in Zeewolde met in deze editie aan de start ca 100 deelnemers.

 

Ik starten rustig in de hoop een groepje te vinden om samen op te zwemmen, al snel bleek dat ik het alleen ging doen. De haven uit en linksaf het rondje in, in het eind van de ronde zwem je door een grachtje van ca 100 meter welke je weer op de startronde brengt. Overigens waren er op vrijdag al de bridge2brigde wedstrijden in deze gracht, de aftrap werd gedaan door Marianne Muis.

Ik zwem de tweede ronde in en kan lekker doortrekken, geen centje pijn. Ik kom als eerste uit het water met op 1 minuut mijn broer Casper, die er mooi bij zat en als 5e terug kwam van de fiets. Helaas zijn weg vanwege een scheenbeen blessure moeten staken, maar toch dapper gestart.Zeewolder Endurance 2015 bewerkt (15)Zeewolder Endurance 2015 bewerkt (34)

 

 

Snel de fiets op en ik merk dat de fietsbenen nog thuis staan, en ik worstel mij door de eerste ronde. In de tweede ronde begint het ergens op te lijken maar gemakkelijk is het vandaag niet. Ik zie uit naar het lopen.

Ik wissel vlot en start met lopen, lekker een fietser voor mij met het bord 1e heer, en ik loop lekker door. Na 1 ronde van 2,5 km zie ik de nummer twee op het parcours lopen en zet een achtervolging in. Doel van vandaag is weer om technisch goed en ontspannen te lopen. In de vierde ronde is de winst niet meer weg te geven en loop ik de wedstrijd mooi uit in een eindtijd van 1:55.

Zeewolder Endurance 2015 bewerkt (187)

Ik wil langs deze weg iedereen bedanken voor alle aanmoedigingen en felicitaties, in het bijzonder Renee, Moeder en Casper en de lopers van ACE. Daarnaast mijn sponsoren voor het vertrouwen: LOKO IT, ACE Pharmaceuticals, Health Center Zeewolde, Starshoe Zeist, Mascha Spoor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>