Nice (1)

Afgelopen maandag ben ik met de auto aangekomen in Nice. Ik ben echt dol op deze regio, warm, mooie natuur, mooie mensen en lekker eten.
We hebben een appartement aan Promenade de Angles, vanaf het balkon kunnen we met een scheef oog de Middelandse zee zien. Vanaf het dak terras met zwembad is het helemaal top.

Ik ben blij dat ik er al zover voor de wedstrijd ben, de warmte is wel even wennen. Gisteren (dinsdag) heb ik 11 km gelopen, al lopende gaat het prima al branden je voeten uit je schoenen. Op het moment dat je stilstaat wordt je letterlijk bevangen door de hitte.
Het lopen voelde goed en gemakkelijk, dus dat zit wel snor.
Vandaag misschien een stukje fietsen of zwemmen. Renee komt vanavond aan, en morgen wil ik het fietsparcours verkennen per auto en fiets.

Nog een paar mooie dagen en dan is de start. Beetje vakantie is het wel, maar zondag moe het dan toch gebeuren. Men is al druk bezig de boel op te bouwen, dus het krijgt vorm. Vanaf donderdag zou er e.e.a. zichtbaar moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>