Sponsoren

LIT-Logo_RGB

Loko IT-specialisten adviseert en ondersteunt bij ICT-implementatie en netwerkbeheer. Specialisten die ICT laten werken voor ondernemers, ook als uw bedrijfsstructuur of uw markt complexer wordt. Gedreven denkers en doeners met ruim 20 jaar ervaring.

————————————-

ACE_logo_compl_CMYK

ACE Pharmaceuticals BV is een kleine farmaceutische onderneming gevestigd in het topografisch midden van Nederland. 

ACE richt zich op twee activiteiten: producten met medische noodzaak en in opdracht maken van geneesmiddelen voor klinisch onderzoek.

————————————-

Starshoe Zeist

Het Voet Medisch Adviescentrum Starshoe is dertig jaar actief in de Nederlandse sportmarkt. De bedrijfsformule werd ontwikkeld door fysiotherapeuten, podotherapeuten en voet medisch podologen in Zoetermeer. Dit dienstverleningsconcept voor de Nederlandse sportersmarkt is  vrij toegankelijk voor beginnende, gevorderde en professionele sporters. Elke Starshoe vestiging (Breda, Zeist en Zoetermeer) beschikt over ten minste twee testbanen van plm. 20 meter lengte waarop het looppatroon van de sporter kan worden getest met behulp van videoapparatuur.

————————————-

LOGO HCZ 2

Health Center is de sport school in Zeewolde die het anders doet. Reguliere fitness, functionele training, rumble lessen en den grote variëteit aan groepslessen.

————————————-

maschalogo

In mijn werkwijze combineer ik orthomoleculaire geneeskunde, klinisch Psycho-Neuro-Immunologie en (top)sportbegeleiding aan de hand van een totaalconcept. Op deze wijze streef ik naar het geven van professioneel individueel advies, waarbij ik op zoek ga naar de oorzaak van een klacht of ziekte. Met veel enthousiasme neem ik de tijd voor mijn cliënten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>